‘Bij Fit Starts Here geloven we niet in diëten’

 

Bij Fit Starts Here geloven we niet in diëten. Diëten hebben namelijk één ding gemeen: Ze zijn meestal niet permanent vol te houden en het merendeel is na enkele maanden (of zelfs weken!) weer terug bij af.

Daarom doen wij aan een verbetering van de leefstijl. Iets voor de lange termijn. Dit doen wij door te kijken naar jouw wensen en behoeften en op basis daarvan advies te geven. Geen droge rijst met kip en broccoli, zoals regelmatig wordt voorgeschreven. Nee, jij mag dingen eten die jij lekker vindt, zolang het past binnen je macro’s!

Voor wie is het?

Iedereen is welkom Fit Starts Here! Wij zijn echter gespecialiseerd in mensen laten afvallen, droog trainen en strakker in hun vel laten zitten. Wil je graag fit worden, maar weet je niet precies hoe of wat voor jou de beste manier is? Dan helpen wij je graag verder!

Hoeveel weken heb ik nodig voor resultaat?

Wij zijn van mening dat er minimaal 12 weken nodig zijn om een blijvend resultaat te creëren. Bij FSH geloven we in een blijvende oplossing en niet in shortcuts. Dit is meteen ook de reden waarom we geen ‘word in 4 weken droog’ of  ‘4 weken sixpack’ pakketten aanbieden. Dit is niet realistisch en zorgt alleen maar voor de beruchte jojo-effecten.

Waarom maar 1 lidmaatschapsvorm?

De kosten voor Online Coaching zijn €99,-  per maand en per direct opzegbaar. In vergelijking met andere online coaches bieden wij maar 1 lidmaatschapsvorm aan, omdat wij iedereen dezelfde hoeveel tijd en aandacht willen geven. Daarnaast is het erg belangrijk om direct steun te krijgen wanneer je die nodig hebt. Stel: je hebt het even moeilijk en zit er doorheen, maar je moet een week wachten tot je weer contact hebt met je coach. Dat is natuurlijk veel te lang. Daarom kan je ons altijd contacteren, je krijgt gegarandeerd een reactie binnen 24 uur!

Ik wil fit worden, en nu?

Top! Dan heb je de eerste stap naar een gezondere en fittere leefstijl al gezet. Nadat je het contactformulier hebt ingevuld, sturen we een vragenlijst naar je op. Zodra wij deze ingevuld en wel van je hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Via e-mail of skype. Wat voor jou beste uitkomt!

Gedurende ons gesprek gaan we elkaar beter leren kennen en kunnen eventuele vragen gesteld worden. Daarnaast zullen we enkele doelen opstellen en wordt onze werkwijze nader uitgelegd. Fit Starts Here!

Online coaching

Online coaching

per maand
  • 24/7 bereikbaar via WhatsApp en e-mail
  • Het belangrijke ‘duwtje in de rug’
  • Hulp bij voeding, training en lifestyle

99/1 Months

Ja ik wil!