‘Coaching moet flexibel en realistisch zijn’

 

Fit Starts Here is geboren uit de gedachte dat een gezond lijf en een fit leven voor iedereen haalbaar moet zijn. Uit eigen ervaring weet ik dat er eindeloos veel methoden, eetschema’s en diëten te vinden zijn die allemaal hetzelfde beloven: een fit lijf. Nadeel hiervan, wat ik zelf ook heb ondervonden, deze diëten of methoden zijn óf niet vol te houden, óf geven geen blijvend resultaat.

Met de kennis die ik in diverse opleidingen en cursussen heb opgedaan en met de ervaring die ik zelf heb met het werken aan een fit lijf en een gezonde levensstijl, heeft ertoe geleid dat ik een eigen visie en een eigen werkwijze heb gevormd met als groot voordeel dat dit wel vol te houden is en blijvend resultaat geeft! Voeg daarbij dat ik de overtuiging heb dat coaching flexibel en realistisch moet zijn en daarmee is Fit Starts Here geboren.

Over mij
Voordat ik aan de slag ging met coaching ben ik, na mijn HBO-opleiding communicatie, gaan werken als marketeer. Al werkende kwam ik er steeds meer achter dat mijn passie en gedrevenheid bij het sporten, begeleiden en coachen lag en niet in de marketing. Al snel koos ik voor een opleiding tot personal trainer.

Inmiddels heb ik een hoop ervaring opgedaan bij verschillende sportscholen en fitnesscentra en ben uiteindelijk ook mijn eigen onderneming gestart waar ik personal training en small group training aanbied. Ik diverse opleidingen afgerond op het gebied van voeding, krachttraining en meer. Met regelmaat volg ik cursussen en woon beurzen en seminars bij om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, maar ook om mijn eigen visie op een fit leven scherp te houden.

Ik ben erg toegewijd aan mijn werk, maar geniet ook enorm van mijn gezin. Daarnaast houd ik van een leuke film (genre maakt me niet uit) op z’n tijd en luister graag muziek.

Ik ben sociaal, positief kritisch en direct. Eigenschappen die ik ook in mijn coaching gebruik. Ik help je graag op weg, maar zal ook zeggen wat nodig is om je doelen te bereiken.

Online coaching